English Romana
Termeni si Conditii

ROSUNMIT ENERGY S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricare din urmatoarele prevederi fara o notificare prealabila.

Accesarea, folosirea si achizitionarea produselor prin intermediul acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acest site este intretinut si administrat de S.C. ROSUNMIT ENERGY S.R.L. in calitatea de proprietar.

Pentru utilizarea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Informatiile si specificatiile tehnice prezentate pe site-ul nostru sunt pur informative. Toate produsele prezente pe www.rosolarenergy.ro sunt disponibile in limita stocului. Pozele afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru erori gramaticale sau de imagine survenite.

Pentru a oferii informatii actualizate www.rosolarenergy.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse, descrieri, poze, preturi etc.

Preturile de pe site se pot modifica in functie de valoare comenzii si conditiile de aprovizionare.

De asemenea, daca un produs este solicitat in regim de comanda, firma va solicita un avans de minim 50% din valoarea efectiva a produsului.

ROSUNMIT ENERGY nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

ROSUNMIT ENERGY nu este raspunzatoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

Hosting oferit de MACOSOFT SRL
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07 Image 08 Image 09 Image 10
Afaceripanouri fotovoltaice